Apparatskåp

Vi erbjuder apparatskåp för att styra vvs, värme och ventilation i fastigheter.

Vi konstruerar och tillverkar apparatskåp för att styra fastigheter. På Järfälla Automatic har vi mångårig erfarenhet och hög kompetens när det gäller styr- och reglerteknik för vvs, värme, ventilation och brandskydd.

Tillverkningen kräver ett noggrant hantverk, vilket vi har över 30 års erfarenhet av. Vårt jobb är att montera de olika komponenterna som behövs för att uppfylla kundens specifikation och se till att de håller högsta kvalitet och funktion.

 

Skräddarsydda lösningar

Vi lägger stor vikt vid att våra apparatskåp ska underlätta installation och vara enkla att hantera för elektriker. Våra kunders behov ser olika ut och för oss är det viktigt att lyssna till dina önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar din verksamhet. Vi hjälper dig oavsett om det gäller kundanpassade produktioner eller större serieproduktion och levererar snabbt och smidigt!

 

Vad är ett apparatskåp?

Kort sagt så fungerar det som hjärnan i din utrustning, den styr olika system. Vi tillverkar alla slags skåp för industrier och fastigheter, exempelvis: elskåp, manöversöverskåp, pneumatikskåp, pulpeter och kopplingslådor. Vanligast är ett apparatskåp i plåt, vilket också är ett föredra när ett skåp ska placeras utomhus.
Vi levererar skåp för styr- och reglertekniksområden inom:

  • VVS
  • Värme
  • El- och strömförsörjning
  • Ventilation
  • Brandskydd

 

Vad säger våra kunder?

 

Björklindéns Elventilation AB

”Vi har vid återkommande tillfällen samarbetat med Järfälla Automatic AB för byggnation av apparatskåp till våra projekt inom EL & Ventilation. Vid alla tillfällen har Järfälla Automatic AB producerat felfria styrutrustningar med bra kvalité. Rekommenderar starkt detta företag!”

Björklidens El & Ventilation AB

 

Vi skräddarsyr apparatskåp för din verksamhet!

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro