Automatikskåp

Vi erbjuder konstruktion och tillverkning av automatikskåp för styrning av olika slags maskiner.

Vårt största område inom industriautomation är automatikskåp. På Järfälla Automatic AB har vi över 30 års erfarenhet inom allt från projektering, konstruktion, programmering och montering till driftsättning av elskåp.

Våra kunder har alla olika behov och för oss är det viktigt att lyssna till vad just ditt företag har för utmaningar och önskemål, för att kunna skräddarsy en optimal lösning. Vi är flexibla och är gärna med i hela processen, men utgår även från färdiga ritningar.

 

Vad är ett automatikskåp?

Ett elskåp för automatisk styrning och övervakning av olika slags maskiner. Det är viktigt med hög kvalitet på komponenterna och vi har avtal med flera marknadsledande leverantörer. Automatikskåpen uppfyller alla de lagkrav och föreskrifter som förekommer.

 Våra automatikskåp finns för olika tillämpningsområden, exempelvis:

  • Avfuktningssystem
  • Klimat- och ventilationssystem
  • Maskiner för solenergipaneler
  • Hissautomation
  • Maskiner inom byggbranschen

 

Vad säger våra kunder?


DST Seibu Giken AB

DST är vår största kund inom klimat- och ventilationsbranschen. Vårt uppdrag är att tillverka den övre delen i deras automatikskåp, själva hjärnan, där bland annat fuktnivån regleras.

”Vi har sedan starten 2009 samarbetat med Järfälla Automatic AB, de är väldigt flexibla och är bra på att möta våra önskemål som kund. Järfälla Automatic AB har felfritt levererat automatikskåp till vår tillverkning av avfuktningsmaskiner. Jag skulle varmt rekommendera Järfälla Automatic AB om du som kund vill ha en stabil partner.”
– DST Seibu Giken AB


Nordic Pump AB

Nordic Pump AB tillverkar brukspumpar till byggindustrin och har sin fabrik i Hedemora i Dalarna. Vårt uppdrag är att se till att Nordic Pump får snabba leveranser för att undvika produktionsstopp.

”Järfälla Automatic AB har hjälpt oss tillverka apparatskåp för styrning av brukspumpar som vi tillverkar på Nordic Pump AB. Vi har haft ett samarbete sedan år 2015 och är väldigt nöjda med leveransen av apparatskåpen. Fördelen med Järfälla Automatic AB är att de är väldigt snabba på att leverera skåpen samt till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Rekommenderar starkt Järfälla Automatic AB”
– Nordic Pump AB


Serietillverkning eller skräddarsytt?

Vi erbjuder serietillverkning av automatikskåp i mindre och större serier, samt kundanpassade lösningar för just ditt behov.

Vi hjälper dig med automatikskåp!

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro