Industriautomation

Vi är specialister på industriautomation för styrning och övervakning av maskinutrustningar.
Produktområden

Industriautomation ger positiva effekter i många branscher, som effektivare tillverkning, tidsbesparing och en jämnare produktkvalitet. Det leder också till att hela produktionsprocessen kan styras enklare.

Järfälla Automatic AB har över 30 års erfarenhet av industriautomation och erbjuder våra kunder en helhetslösning med allt från konstruktion till tillverkning och driftsättning. Vi är flexibla och skräddarsyr lösningar för dina unika behov som kund.

Se våra tjänster inom industriautomation:Automatikskåp

Vi erbjuder dig som kund konstruktion och tillverkning av automatikskåp för olika typer av ändamål. Vi erbjuder serietillverkning av automatikskåp samt kundanpassade lösningar för just ditt behov.

Vill du veta mer om automatikskåp?

Analysskåp

Vi erbjuder dig som kund konstruktion och tillverkning av Analyssystem för mätning av NOx, SO2, CO och O2. Analyssystemen används främst för emissonsmätning och NOX-redovisning för värmeverk.

Vill du veta mer om analysskåp?

Kablage

Vi erbjuder dig som kund tillverkning av specialkablar för olika ändamål. Vi utför både crimp-, löd-, skruv- eller slitskontaktering och olika slags monteringsarbeten.

Vill du veta mer om kablage för maskintillverkare?

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro