Tjänster

Vi erbjuder dig som kund professionella tjänster.
Tjänster

Konstruktion

Genom vår långa erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda dig som kund professionella tjänster såsom konstruktion av elsystem till olika typer av project. Vi använder oss bland annat av E-Plan och El CAD som verktyg vid konstruktion. Med dessa verktyg kan vi säkerhetsställa att korsreferenser,apparatförteckningar etc. alltid är korrekta. Vi kan leverera ritningar I DXF-,DWG-, och PDF format.

Vill du veta mer?

PLC – Programmering

Vi erbjuder PLC-programmering för automationslösningar inom flera områden såsom större anläggningar med kopplingar till affärssystem för sammanlänkning produktion till kontor med hjälp av IoT till mindre sekvensstyrda maskiner.

Applikationerna innefattar även gränssnitt mot operatörer tjänstemän med hjälp av HMI eller scada system. Områdena är inom montering, hantering, test/kontroll och bearbetning. Vi erbjuder även utbyten av befintliga PLC:er.

Vi utför arbetet på plats hos kunden eller i våra egna lokaler.

Vill du veta mer?

Service & Underhåll

Vi erbjuder dig som kund möjlighet att tekna service/underhållsavtal för underhåll och service av befintliga El-system . Vi tillhandhåller servicetekniker som på plats hos kund utför arbetet.

  • Service & underhåll av El-system
  • Ombyggnad av El-system

Vill du veta mer?

Outsourcad tillverkning

Vi erbjuder dig som kund möjlighet att del eller helt outsourca din produktion av olika typer av maskiner. Vår långa erfarenhet av montage hjälper vi dig att öka effektiviteten/produktiviteten genom att lägga över produktionen till oss.

Vill du veta mer?

Reservdelar

Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar till dina El-system med ett brett leverantörsnät kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Leverans inom 1-7 arbetsdagar / Alla priser är inkl.moms

Besök vår webbutik

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro