Analysskåp - minskar utsläpp i industrin

Vi erbjuder konstruktion och tillverkning av analysskåp för mätning av emission i värmeverk.

Vi tillverkar analysskåp och system för mätning av emission samt för NOx-redovisning. Analysskåpen används främst av energiverk för att mäta utsläpp av gaser i luften, som exempelvis NOx, SO2, CO och O2.

Utifrån kundens specifikationer hjälper våra erfarna specialister till att konstruera, programmera och tillverka ett komplett analyssystem med högsta precision och kvalitet, för att möta energimarknadens krav på tillförlitlighet och certifieringar. Hela analysskåpet kan styras av en PLC eller ett övergripande styrsystem

 

Vad är ett analysskåp?

Ett analysskåp mäter utsläpp av gaser från värmeverk, framförallt kväveoxidutsläpp. Vi bygger och levererar kompletta analysskåp av högsta kvalitet som säkrar, larmar och reglerar utsläpp.

 

Utsläpp industri och NOx-redovisning

Värmeverk och andra anläggningar, som omfattas av lagen om miljöavgift på kväveoxidutsläpp vid energiproduktion, ska årligen redovisa utsläpp av kväveoxider och producerad energi till Naturvårdsverket. Detta kallas för NOx-redovisning. Med ett analyssystem som är specialutvecklat för din verksamhet blir det enkelt att mäta och redovisa utsläppen.

 

Vad säger våra kunder?

 

Alnab AB

Alnab erbjuder tekniskt kvalificerade systemlösningar till processindustrin och vi har haft ett långt samarbete som deras leverantör av analysskåp.

”Järfälla Automatic AB har varit vår partner för tillverkning av Gas-Analysskåp, som har använts för att mäta CO2 utsläpp för främst värmeverk. Järfälla Automatic AB har varit vår partner i många år. De är väldigt kompetenta och snabbfotade, som alltid levererar analysskåpen med god kvalitet. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.”
– Alnab AB

Vi skräddarsyr analysskåp för din verksamhet!

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro