Om oss

Järfälla Automatic AB är specialiserade på att konstruera och tillverka automatikutrustning och apparatskåp för styrning av maskiner och industriautomation i olika anläggningar.

Över 30 år i branschen har gett oss en bred erfarenhet vilket självklart är en stor tillgång vid nykonstruktioner och tillverkning. Vi kan hjälpa er med allt ifrån prototyp till legotillverkning i större volymer. Vi har även djup kompetens inom PLC-programmering och konstruktion.

Våra duktiga elektriker installerar alla våra projekt med noggrannhet i fokus. Vi hjälper er genom hela projektet när det kommer till beställning av ny matning in till fastigheten för ökat behov av el till installation av våra apparatskåp som vi bygger i våran egen verkstad.

Affärside
Konstruera och sälja elsystem med fokus på den nordiska marknaden.

Vision
Vår långa erfarenhet gör att våra tjänster sträcker sig från konstruktion till färdig produkt och installation hos slutkunden.

Mål
Vår målsättning är att vi i samråd med våra kunder genomför uppdragen på ett effektivt och professionellt sätt så att resultatet bidrar till kundernas utveckling mot hållbarhet i alla avseenden.

Select your currency
EUR Euro