Normcentral och mediacentral

Vi erbjuder normcentraler, mediacentraler, servicecentraler och fördelningscentraler till fastigheter.

En fastighetscentral styr all el i en fastighet eller lägenhet. Vi erbjuder olika varianter av centraler, som normcentraler, mediacentraler, servicecentraler och fördelningscentraler.

Våra kunders behov ser olika ut och för oss är det viktigt att lyssna på dina önskemål för att kunna skräddarsy den fastighetscentral som passar dina behov.


Normcentral för moduler

Normcentral, eller normkapsling som det också kallas, finns till varje hushåll. I normcentralen monteras moduler på en eller flera DIN-skenor. Antal moduler som får plats är beroende av antal rum i hushållet, vilket även påverkar centralens storlek.


Mediacentral

Den stora mediekonsumtionen gör det viktigt med modern IT i våra bostäder. Vi levererar därför allt fler mediacentraler till fastigheter och lägenheter för att automatisera och styra IT. Mediacentralen har utrymme för exempelvis fiberanslutningar, WiFi, routrar, switchar och TV.

Mediacentraler finns i olika varianter. En infälld mediacentral smälter in och sparar plats i bostaden, medan ett utanpåliggande mediaskåp är bra för att undvika hål i väggen. Det finns även kombinerade el- och mediacentraler.


Fördelningscentral

En fördelningscentral fördelar ut el till olika hushåll eller lägenheter. Den har ofta en elkabel in, säkringar inuti och flera elkablar ut. Fördelningscentralen är person- och driftsäker.

Vi erbjuder skräddarsydda centraler för alla era behov!

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro