Elbilsladdning

Vi erbjuder ett brett sortiment av laddboxar och laddstolpar till elbilar, för hemmabruk, bostadsrättsförening eller företag. Förmånligt med det gröna avdraget på 50%!

Utvecklingen av elbilar går snabbt och leder till stor positiv miljöpåverkan och kostnadsbesparingar för bilägaren. Redan 2025 räknar man med att de flesta nysålda bildar i Norden kommer vara elbilar eller hybrider. Med elbilar ökar också behovet av laddboxar och laddstolpar. Det finns mycket att tänka på när det gäller allt från elsäkerhet till design och teknik.

Till hemmet

Vårt breda sortiment av välkända Laddboxar och Laddstolpar hjälper dig att hitta rätt elbilsladdning till hemmet.

Med gröna avdraget får du som konsument 50% rabatt på fakturan vid beställning av elbilsladdning inklusive installation.

Se vårt sortiment av laddboxar och laddstolpar

Till bostadsrättsföreningen

Vi erbjuder bostadsrättföreningar bästa elbilsladdning till föreningen med produkter av välkända varumärken. Vi hjälper dig med allt från projektering till montering och service. Med gröna avdraget får föreningen 50% rabatt vid beställning inklusive installation.

Läs om vårt erbjudande till samfälligheter och BRF

Till företaget

Höj din konkurrenskraft som företag och arbetsgivare genom att erbjuda elbilsladdning till dina anställda eller kunder. Vi erbjuder dig en helhetslösning med allt från projektering till installation och service.

Läs om vårt erbjudande till företag

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro