Laddstation för elbil i samfällighet

Med vårt breda sortiment av välkända laddstationer för elbil hittar du rätt lösning till din samfällighet och BRF.

Antal elbilar och hybrider ökar i snabb takt och leder till stor positiv miljöpåverkan och kostnadsbesparingar för elbilsägare.

Att erbjuda parkeringar med elbilsladdning blir därför en lönsam investering för samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det gynnar de boende, ökar värdet på lägenheterna och bidrar även till en starkare hållbarhetsprofil.

 

Skräddarsydd lösning för din förenings behov

Med marknadens bästa laddstationer kan vi hjälpa dig att skräddarsy din laddningslösning utifrån din förenings unika behov. Järfälla Automatic AB är återförsäljare för ett brett sortiment av laddstationer från marknadens populära tillverkare:

• Garo
• Defa
• ABB
• Charge-amps
• CTEK-E mobility

 

Molnbaserad mätning av elkonsumtion

Vid installation av elbilsladdning är det viktigt att ha kontroll på elkonsumtionen i föreningen. Vi erbjuder därför en molnbaserad lösning för mätning av elkonsumtion per parkeringsplats. Med hjälp av en API-lösning kan vi hjälpa dig som kund att integrera mot föreningens fakturasystem och på så sätt förenkla betalningen för den förbrukade elkonsumtionen per bostadsrättsinnehavare.

 

Samverkan med parkeringsappar

Vi erbjuder även möjligheten att samverka med några av landets parkeringsappar (Easypark, Parkster m fl) för enkel och smidig betalning för laddning när besökare parkerar. Detta medför även extra inkomst i bostadsrättsföreningens kassa.

Anläggningsbeslut från Länsstyrelsen

Innan ett beslut om inköp av laddstationer fattas behöver samfälligheten få klarhet i om det finns ett anläggningsbeslut från Länsstyrelsen gällande parkeringsplatser och laddboxar. Samfälligheten kan själva fatta beslut om laddstationer för elbilar på en föreningsstämma, men behöver först veta vad anläggningsbeslutet omfattar.

50 % skatteavdrag för laddstation elbilar samfällighet

Nu är det möjligt att få skatteavdrag för grön teknik vid installation av laddstationer för elbil i samfällighet. Som förening får ni 50% avdrag på kostnaden vid beställning och installation. Läs mer om avdragen för laddstation för elbilar

Se våra laddstationer och laddboxar

Kostnadsfri konsultation

Boka kostnadsfri rådgivning med en av våra specialister. Vi ger er en offert på den totala kostnaden för laddstationer, installation och serviceavtal. I offerten är 50% för grön teknik redan avdraget. Vi planerar sedan projektet tillsammans med er och sköter installation, driftsättning och utbildning.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro