Laddstation elbil företag

Stärk ditt varumärke och erbjud laddstationer för elbilar. Vi skräddarsyr en lösning efter ditt företags unika behov!

Elbilar och hybridbilar ökar allt mer i popularitet och det är viktigt att som arbetsgivare och fastighetsägare kunna erbjuda laddstationer till anställda och besökare. Det bidrar till att stärka företaget som attraktiv arbetsgivare, vilket även påverkar hållbarhetsperspektivet och varumärket positivt.

Järfälla Automatic erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar och är med er från projektering till installation och service.

 

Skräddarsydd lösning för ditt företag

Järfälla Automatic AB hjälper dig att skräddarsy en laddningslösning som passar ditt företags unika behov. Vi är återförsäljare av ett brett sortiment av laddstationer från välkända tillverkare:

• Garo
• Defa
• ABB
• Charge-amps
• CTEK-E mobility

 

Cloudlösning för mätning och översikt

Vi erbjuder en molnbaserad lösning för att mäta elkonsumtionen från dina laddare. På detta sätt är det även enkelt att sätta regelverk för dina laddare. Det kan handla om att ställa in när de ska vara aktiva, maxkapacitet i KW etc.

Vi erbjuder även möjligheten att samverka med några av de svenska parkeringsappar som finns, om det finns önskemål om det.

Kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation med en av våra experter inom området. Vi ger er en total offert på laddstationer, installation och serviceavtal. Vi planerar sedan projektet tillsammans med er och sköter installation, driftsättning och utbildning.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro